Burgers met bieten-geitenkaassalade en humus

      Reacties uitgeschakeld voor Burgers met bieten-geitenkaassalade en humus

 

Print

Burgers met bieten-geitenkaassalade en humus

Categorie Bijgerecht, Salades
Keyword Vegetarisch
porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 schaaltje bietjes gekookte in blokjes van 1 cm
  • 2 el olijfolie extra virgin
  • 1 tl grove mosterd
  • 1 tl rode wijnazijn
  • 4 Alpro® soya Burgers mild
  • 125 g rucola
  • 125 g geitenkaas verkruimeld
  • zout en peper
  • Bakboter

humus:

  • 1 blik kikkererwten uitgelekt
  • 1 Spaanse peper

Hoe maak ik het klaar:

  • Meng de bieten met olijfolie, mosterd en azijn en breng op smaak met zout en peper.
  • Mix alle ingrediënten voor de humus met een staafmixer.
  • Voeg een scheutje olijfolie en water toe tot het lekker smeuïg is en breng op smaak met (koriander) zout en peper.
  • Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® soya Burgers in 4 minuten aan beide kanten bruin.
  • Serveer de bieten op de rucola en verdeel de geitenkaas er overheen.
  • Serveer samen met de Alpro® soya Burgers en humus.