Burgers met puree van knolselderij en spitskool

      Reacties uitgeschakeld voor Burgers met puree van knolselderij en spitskool

 

Burgers met puree van knolselderij en spitskool

Recept categorie Bijgerecht, Gerecht met groenten
Extra info Vegetarisch
Porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 knolselderij in grove blokjes
  • 1 pakje Alpro® soya Cuisine
  • 1 ui fijngesnipperd
  • 1 spitskool in reepjes
  • 4 Alpro® soya Burgers mild
  • zout en peper
  • Alpro® soya Bakken & Braden

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de knolselderij in kokend water met een snufje zout in 15 minuten gaar.
  2. Laat de knolselderij uitlekken in een vergiet.
  3. Pureer de knolselderij met een staafmixer.
  4. Voeg wat Alpro Cuisine toe voor een romige puree.
  5. Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een pan en bak de ui op een laag vuur in 5 minuten glazig.
  6. Voeg de spitskool en 1/2 glas water toe en breng op smaak met zout en peper.
  7. Laat het afgedekt 10 minuten smoren.
  8. Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® soya Burgers in 4 minuten aan beide kanten bruin.
  9. Serveer de Alpro® soya Burgers met de knolselderijpuree en gesmoorde kool.