Camembert met rozijnencompote

      Reacties uitgeschakeld voor Camembert met rozijnencompote

Camembert met rozijnencompote

Recept categorie Gerecht met kaas, Nagerecht
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 50 gr rozijnen
  • 1 eetlepel kleine zoetzure zilveruitjes
  • 1 dl appelsap
  • 1/2 theelepel piment of kaneel
  • 1 theelepel majoraan
  • 65 gr camembert
  • 2 toefjes peterselie of verse majoraan

Hoe maak ik het klaar?

  1. Breng de rozijnen met de zilveruitjes, het appelsap, de piment of de kaneel en de majoraan aan de kook en kook de rozijnen op zacht vuur ± 10 minuten tot het meeste vocht is verdampt.

  2. Laat de rozijnencompote in een bak koud water afkoelen.
  3. Snijd de camembert in 2 puntjes, zet die op 2 bordjes en schep de rozijnencompote ernaast.

  4. Garneer met een toefje peterselie of majoraan.