Camembertpuntjes met marmelade

      Reacties uitgeschakeld voor Camembertpuntjes met marmelade

Camembertpuntjes met marmelade

Print
Categorie: Gerecht met kaas, Nagerecht
porties: 2
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 1 kleine camembert 125 gr
  • 1/2 eetlepel whisky
  • 1 eetlepels marmelade
  • 1 sinaasappel
  • 1 eetlepel gepelde pistachenootjes

Bereidingswijze

  • Halveer de camembert overlangs.
  • Roer de whisky door de marmelade en strijk dit mengsel over de onderkant van de camembertplakken.
  • Leg de bovenkant erop en wikkel het geheel strak in plasticfolie.
  • Laat de camembert op kamertemperatuur zo minstens 1 uur liggen.
  • Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
  • Verwijder het folie en snijd de camembert in 6 puntjes.
  • Zet de puntjes op 2 bordjes, leg de sinaasappelpartjes er in een waaiertje naast en strooi de gehakte pistachenootjes erover.