Cantaloup en hors d’oeuvre

      Reacties uitgeschakeld voor Cantaloup en hors d’oeuvre

Cantaloup en hors d'oeuvre

(cantaloup als hors d'oeuvre)
Recept printen
Recept categorie: met fruit/ met vlees
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 2 kleine cantaloupes
  • 200 g rauwe ham (in zeer dunne plakken)
  • 4 eetlepels witte port

Hoe maak ik het klaar:

  • Zet de cantaloupes een uur voor gebruik koud.
  • Snij ze middendoor, zodat er 4 coupes van ontstaan.
  • Maak met een pommes parisienne steker balletjes van het meloenvlees.
  • Leg de balletjes in de halve meloen terug.
  • Schenk over elke halve meloen een eetlepel witte port.
  • Snij de hamplakjes in reepjes van 4 cm.
  • Stapel de reepjes op de halve meloenen.
  • Serveer zeer koel en geef er geroosterd brood met boter bij.