Ceviche van makreel

      Geen reacties op Ceviche van makreel

 

Ceviche van makreel

Ceviche van makreel

Recept printen Pin
Recept categorie: met vis/ Voorgerecht
Porties: 4
Van wie is dit recept: Miele.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwijder het vel en de graat van de makreelfilets. Snijd het visvlees in gelijkmatige kleine blokjes.
  • Voeg het sap van de citroen toe en meng goed door het visvlees. Voeg daarna de olijfolie toe.
  • Snijd de dille grof en voeg deze ook toe. Breng op smaak met zeezout en de gekneusde peperkorrels.
  • Zet de vis in de koelkast om de marinade zo’n 15 minuten in te laten trekken.
  • Voeg op het laatst nog rasp en sap van de sinaasappel toe.
  • Serveer dit gerecht in kleine glazen potjes.

Tips / Opmerking

Probeer eens wat chilipeper in plaats van rode peperkorrels.