Champignontoast met brie en basilicum

      Reacties uitgeschakeld voor Champignontoast met brie en basilicum

 

Champignontoast met brie en basilicum

Recept categorie Gerecht met kaas, Tosti's
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 100 gr kastanjechampignons
  • 1 eetlepel boter
  • versgemalen zwarte peper zout
  • 75 gr brie
  • 6 verse blaadjes basilicum
  • 2 sneetjes witbrood

Hoe maak ik het klaar?

  1. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  2. Verhit de boter en bak de champignons in ± 3 minuten bruin.
  3. Bestrooi ze met peper en zout.
  4. Snijd de brie in plakjes en knip het basilicum in reepjes.
  5. Verwarm de grill voor.
  6. Rooster de sneetjes brood en verdeel de champignons en de brie erover.
  7. Strooi het basilicum erover en maal er peper boven.
  8. Laat de kaas vlak onder de grill in ± 2 minuten smelten.