Champiognonsoep met truffelolie en rucola

      Reacties uitgeschakeld voor Champiognonsoep met truffelolie en rucola

Champiognonsoep met truffelolie en rucola

Print
Categorie: Soepen
Keuken: Franse keuken
Keyword: Vegetarisch
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • 1 liter groentenbouillon
  • 1/2 bakje Parijse champignons
  • 1/2 bakje shi-take
  • 1 ui
  • 1 preiwit
  • 1 koffielepel truffelolie
  • rucola
  • 1 eetlepel boter
  • 1 dl. room

Bereidingswijze

  • Snijd alle groenten in stukken en stoof ze aan in wat boter
  • Bevochtig na cica 10 minuten met de bouillon
  • Laat het geheel 30 minuten koken
  • Mix het geheel tot een gladde massa
  • Kruid met peper en zout en voeg de room toe
  • Serveer met blaadjes rucola en bruin brood