Champiognonsoep met truffelolie en rucola

      Reacties uitgeschakeld voor Champiognonsoep met truffelolie en rucola

Champiognonsoep met truffelolie en rucola

Recept categorie Soepen
Keuken: Franse keuken
Extra info Vegetarisch
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 liter groentenbouillon
  • 1/2 bakje Parijse champignons
  • 1/2 bakje shi-take
  • 1 ui
  • 1 preiwit
  • 1 koffielepel truffelolie
  • rucola
  • 1 eetlepel boter
  • 1 dl. room

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snijd alle groenten in stukken en stoof ze aan in wat boter
  2. Bevochtig na cica 10 minuten met de bouillon
  3. Laat het geheel 30 minuten koken
  4. Mix het geheel tot een gladde massa
  5. Kruid met peper en zout en voeg de room toe
  6. Serveer met blaadjes rucola en bruin brood