Chili sin carne

      Reacties uitgeschakeld voor Chili sin carne

 

Chili sin carne

Recept categorie Gerecht met groenten
Extra info Vegetarisch
Totaal tijd 15 minuten
Porties 4
Calorieën 530 kcal
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 zak paprika duo AH Biologisch
  • 1 pot kidneybonen 360 g, AH Biologisch
  • 1 pot bruine bonen 360 g, AH Biologisch
  • 2 blikken tomatenblokjes à 400 g, AH Biologisch
  • 1 zakje natuurlijk lekker chili maaltijdmix, 64 g, Knorr
  • 125 ml crème fraîche AH Biologisch
  • 150 g geraspte belegen kaas AH Biologisch
  • Voorraad:
  • 1 el olijfolie

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snijd de paprika’s in blokjes van 2 cm. Doe de bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken.
  2. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de paprika 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes en chilimix toe. Laat 8 min. zachtjes koken. Voeg de laatste 3 min. de bonen toe.
  3. Verdeel de chili over 4 borden. Serveer met de crème fraîche en geraspte kaas.

Tips / Opmerkingen

TIP: Ook lekker met tortillachips.

Voedingsfeiten
Chili sin carne
Hoeveelheid per portie
Calorieën 530 Calorieën van vet 261
% Dagelijkse waarde*
Totaal vet 29g 45%
Verzadigd vet 17g 85%
Zout 2.9mg 0%
Totaal koolhydraten 37g 12%
Voedingsvezels 16g 64%
Eiwit 23g 46%
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.