Chili sin carne

      Reacties uitgeschakeld voor Chili sin carne

 

Print

Chili sin carne

Categorie Gerecht met groenten
Keyword Vegetarisch
Totale tijd 15 minuten
porties 4
Calorieën 530kcal
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 zak paprika duo AH Biologisch
  • 1 pot kidneybonen 360 g, AH Biologisch
  • 1 pot bruine bonen 360 g, AH Biologisch
  • 2 blikken tomatenblokjes à 400 g, AH Biologisch
  • 1 zakje natuurlijk lekker chili maaltijdmix, 64 g, Knorr
  • 125 ml crème fraîche AH Biologisch
  • 150 g geraspte belegen kaas AH Biologisch
  • Voorraad:
  • 1 el olijfolie

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de paprika’s in blokjes van 2 cm. Doe de bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken.
  • Verhit de olie in een hapjespan. Bak de paprika 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes en chilimix toe. Laat 8 min. zachtjes koken. Voeg de laatste 3 min. de bonen toe.
  • Verdeel de chili over 4 borden. Serveer met de crème fraîche en geraspte kaas.

Tips / Opmerkingen

TIP: Ook lekker met tortillachips.

Nutrition

Calorieën: 530kcal | Carbohydrates: 37g | Eiwit: 23g | Fat: 29g | Verzadigd vet: 17g | Zout: 2.9mg | Fiber: 16g