Chinese koolstamppot met kip

      Geen reacties op Chinese koolstamppot met kip

 

Chinese koolstamppot met kip

Recept categorie Gerecht met Kip
Porties 4 personen
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1/2 eetlepel roerbakolie
  • 350 gr kipfilet
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 zakje aardappelpuree poeder
  • magere melk
  • water
  • 1 fijngesneden struik Chinese kool
  • 1 rode paprika
  • 2 eetlepels mosterd
  • peper
  • zout

Ook nodig;

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verhit 1/2 eetlepel roerbakolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin 350 gr kipfilet in reepjes en 4 teentjes knoflook in plakjes in ± 7 minuten bruin en gaar.

  2. Bestrooi naar smaak met peper en zout.
  3. Bereid intussen aardappelpuree van 1 zakje aardappelpureepoeder met magere melk en water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Schep er 1 fijngesneden struik Chinese kool, 1 in kleine stukjes gesneden rode paprika, 2 eetlepels mosterd en naar smaak peper en zout door en warm goed door.

  5. Serveer met de kipfilet.