Chinese koolstamppot met kip

      Geen reacties op Chinese koolstamppot met kip

 

Chinese koolstamppot met kip

Recept printen
Recept categorie: met kip
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1/2 eetlepel roerbakolie
  • 350 gr kip
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 zakje aardappelpuree (poeder)
  • melk
  • water
  • 1 fijngesneden struik Chinese kool
  • 1 paprika
  • 2 eetlepels mosterd
  • peper
  • zout

Ook nodig;

Hoe maak ik het klaar:

  • Verhit 1/2 eetlepel roerbakolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin 350 gr kipfilet in reepjes en 4 teentjes knoflook in plakjes in ± 7 minuten bruin en gaar.
  • Bestrooi naar smaak met peper en zout.
  • Bereid intussen aardappelpuree van 1 zakje aardappelpureepoeder met magere melk en water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep er 1 fijngesneden struik Chinese kool, 1 in kleine stukjes gesneden rode paprika, 2 eetlepels mosterd en naar smaak peper en zout door en warm goed door.
  • Serveer met de kipfilet.