Chinese noedelsoep met bief

      Reacties uitgeschakeld voor Chinese noedelsoep met bief

 

Chinese noedelsoep met bief

Chinese noedelsoep met bief

Recept printen Pin
Recept categorie: Slowcooker/ Soepen
Land van herkomst: China
Porties: 4
Van wie is dit recept: Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • 500 gram runderlappen
  • 600 ml runderbouillon
  • 1.25 dl rijstwijn
  • 2 theelepels suiker
  • 3 tenen knoflook
  • 1.5 theelepel gemalen komijn
  • 1 steranijs
  • Stukje gember (van 2.5 cm)
  • 2 theelepels sambal (of minder voor een mildere versie)
  • 150 gram eiernoedels

Hoe maak ik het klaar:

  • Doe alles behalve de noedels in de cooker.
  • 8-9 uur garen op laag.
  • Aan het eind van de kooktijd het vlees eruit halen en reepjes van maken.
  • Doe intussen de noedels in de cooker en laat die in 15 minuten gaar worden.
  • Daarna het vlees er weer doorroeren.

Tips / Opmerking

Lekker met een lenteuitje en koriander