Chinese noedelsoep met bief

      Reacties uitgeschakeld voor Chinese noedelsoep met bief

 

Chinese noedelsoep met bief
Print

Chinese noedelsoep met bief

Categorie Slowcooker, Soepen
Keuken Chinese keuken
porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • 500 gram runderlappen
  • 600 ml runderbouillon
  • 1.25 dl chinese rijstwijn
  • 2 theelepels suiker
  • 3 tenen knoflook
  • 1.5 theelepel gemalen komijn
  • 1 steranijs
  • Stukje gember van 2.5 cm
  • 2 theelepels sambal of minder voor een mildere versie
  • 150 gram eiernoedels

Hoe maak ik het klaar:

  • Doe alles behalve de noedels in de cooker.
  • 8-9 uur garen op laag.
  • Aan het eind van de kooktijd het vlees eruit halen en reepjes van maken.
  • Doe intussen de noedels in de cooker en laat die in 15 minuten gaar worden.
  • Daarna het vlees er weer doorroeren.

Tips / Opmerkingen

Lekker met een lenteuitje en koriander