Chinese noedelsoep met bief

      Reacties uitgeschakeld voor Chinese noedelsoep met bief

 

Chinese noedelsoep met bief

Recept categorie Slowcooker, Soepen
Keuken: Chinese keuken
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • 500 gram runderlappen
  • 600 ml runderbouillon
  • 1.25 dl chinese rijstwijn
  • 2 theelepels suiker
  • 3 tenen knoflook
  • 1.5 theelepel gemalen komijn
  • 1 steranijs
  • Stukje gember van 2.5 cm
  • 2 theelepels sambal of minder voor een mildere versie
  • 150 gram eiernoedels

Hoe maak ik het klaar?

  1. Doe alles behalve de noedels in de cooker.
  2. 8-9 uur garen op laag.
  3. Aan het eind van de kooktijd het vlees eruit halen en reepjes van maken.
  4. Doe intussen de noedels in de cooker en laat die in 15 minuten gaar worden.
  5. Daarna het vlees er weer doorroeren.

Tips / Opmerkingen

Lekker met een lenteuitje en koriander