Choco cocos latte macchiato

      Geen reacties op Choco cocos latte macchiato

 

Choco cocos latte macchiato

De lekkerste Latte Macchiato! De intensiteit van de Arpeggio koffie wordt benadrukt door de chocoladepasta en de kokos. Versier de rand van het glas met kokossnippers voor een mooi visueel effect!

Recept categorie Warme dranken
Bereidingstijd 10 minuten
Auteur Nespresso

Wat gaat er in?

  • 1 Arpeggio espresso 40 ml van de koffie
  • 200 ml melk
  • 1 el chocoladesaus
  • 1 el chocoladepasta
  • kokossnippers

BENODIGDHEDEN

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verdeel de chocoladepasta over het eerste schoteltje en de kokossnippers over het tweede schoteltje.
  2. Versier het receptenglas door de rand van het glas eerst door de chocoladepasta en vervolgens door de kokossnippers te draaien.
  3. Schenk de chocoladesaus onderin het receptenglas.
  4. Schenk de melk in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim, of maak gebruik van het stoompijpje van uw Nespresso machine.
  5. Schenk het melkschuim vervolgens voorzichtig op de chocoladesaus in het receptenglas en laat het 1 tot 2 minuten rusten.
  6. Zet het kannetje onder uw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml) in het kannetje.
  7. Schenk de koffie vervolgens langzaam bij de melk in het receptenglas zodat er mooie lagen ontstaan.
  8. Serveer direct.

Tips / Opmerkingen