Chocolademousse met frambozensaus

      Geen reacties op Chocolademousse met frambozensaus

Chocolademousse met frambozensaus

Recept categorie Gerecht met fruit, Nagerecht
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 1 bak frambozen (diepvries, 300 gram)
  • 3 eetlepels rode port
  • 1 eetlepel fijne tafelsuiker
  • 1 beker chocolademousse (250 gram)
  • poedersuiker

Hoe maak ik het klaar?

  1. Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. 

  2. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren.

  3. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. 

  4. Saus om mousse scheppen. 

  5. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. 

  6. Lekker met glaasje port.

  7. Wijnadvies: J.P. Chenet Moelleux