Chocolademousse met frambozensaus

      Geen reacties op Chocolademousse met frambozensaus

Chocolademousse met frambozensaus

Recept printen
Recept categorie: met fruit/ Nagerecht
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1 bak frambozen ((diepvries, 300 gram))
  • 3 eetlepels rode port
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 beker chocolademousse ((250 gram))
  • poedersuiker

Hoe maak ik het klaar:

  • Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. 
  • Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren.
  • Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. 
  • Saus om mousse scheppen. 
  • Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. 
  • Lekker met glaasje port.
  • Wijnadvies: J.P. Chenet Moelleux