Chocoladereep in bladerdeeg

      Geen reacties op Chocoladereep in bladerdeeg

Chocoladereep in bladerdeeg

Print
Categorie: Chocolade, Gebak
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale tijd: 35 minuten
Auteur: Tantefanny.nl

ingrediënten

Bereidingswijze

  • De oven op 220⁰ C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  • Het deeg met het bakpapier uitrollen, leg het in de lengte naar je toe.
  • Leg de chocoladereep in het midden van het deeg in de lengte.
  • Snijd met een mes een patroon (reepjes van ca. 1 cm breed) zodat je straks de reepjes over elkaar kunt vlechten.
  • Leg steeds de reepjes kruislings over elkaar en begin onderaan.
  • Vouw de onderste flapjes onder of boven de vlecht.
  • Bestrijk het geheel met ei en strooi er de hazelnoten over.
  • Bak gedurende 20-25 min. onderin de oven goudbruin.

Video