Chocoladetaart

      Geen reacties op Chocoladetaart

 

Chocoladetaart

Print
Categorie: Chocolade, Taart
porties: 1 taart
Auteur: Tantefanny.nl

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 210° C boven-/onderverwarming.
  • Bereid het deeg voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Rol het bladerdeeg met het opgerolde bakpapier in de taartvorm uit, druk het vast en prik er gaatjes in met een vork.
  • Bak het in het midden van de oven in ca. 15 min goudbruin en laat het kort rusten.
  • Kook de melk, crème fraîche en kristalsuiker op voor de vulling en roer de chocolade vervolgens in het mengsel. Roer het glad, voeg de eierdooiers toe en roer opnieuw.
  • Verdeel de vulling op het bladerdeeg en bak het geheel 10 min met 160° C in het midden van de oven. Laat het afkoelen zodat de crème stolt. Nu kunt u de taart snijden en serveren.

Tips / Opmerkingen

Het eiwit kan met suiker heel goed tot schuim worden geklopt en als decoratie dienen.