Clafoutis met asperges

      Reacties uitgeschakeld voor Clafoutis met asperges
Print

Clafoutis met asperges

Categorie Gerecht met groenten, Nagerecht
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 2 1/2 kg asperges
  • boter
  • bloem
  • 125 gr bloem
  • 4 eieren
  • 3 dl melk
  • zout nootmuskaat

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Schil de asperges en kook ze niet te gaar.
  • Vet een witte porseleinen gekartelde schaal in met boter en bestuif hem met bloem.
  • Leg de kort gekookte asperges in stervorm in de schaal.
  • Klop een flensjesbeslag van de 125 gr bloem, 3-4 eieren, de melk, wat zout en een snufje nootmuskaat en giet dit over de asperges.
  • Zet de clafoutis 35 minuten in de oven.