Clafoutis met asperges

      Reacties uitgeschakeld voor Clafoutis met asperges

Clafoutis met asperges

Recept categorie Gerecht met groenten, Nagerecht
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 2 1/2 kg asperges
  • boter
  • bloem
  • 125 gr bloem
  • 4 eieren
  • 3 dl melk
  • zout nootmuskaat

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schil de asperges en kook ze niet te gaar.
  3. Vet een witte porseleinen gekartelde schaal in met boter en bestuif hem met bloem.
  4. Leg de kort gekookte asperges in stervorm in de schaal.
  5. Klop een flensjesbeslag van de 125 gr bloem, 3-4 eieren, de melk, wat zout en een snufje nootmuskaat en giet dit over de asperges.

  6. Zet de clafoutis 35 minuten in de oven.