Coquilles Saint Jacques à l’Ostendaise

      Reacties uitgeschakeld voor Coquilles Saint Jacques à l’Ostendaise

Coquilles Saint Jacques à l'Ostendaise

(Oostendse St Jacobsschelpen)
Recept printen
Recept categorie: Zeevruchten
Land van herkomst: België
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 8 Sint Jacobsschelpen
  • 100 gram champignons
  • 4 schijven truffel
  • visfumet
  • 100 gram garnalen
  • dl nantuasaus
  • witte wijn

Hoe maak ik het klaar:

  • Pocheer de schelpen enkele minuten in de visfumet met witte wijn.
  • Laat uitlekken en snij ze in escalopes.
  • Warm ook de garmalen in de visfumet.
  • Snij de champignons in schijven en pocheer ze enkele minuten in zout water.
  • Bedek een bodem van een bord met een lepel nantuasaus.
  • Schik er de schelpdieren, garnalen en champignons op.
  • Versier eventueel met een schijfje truffel.