Creme brulee latte

      Geen reacties op Creme brulee latte

 

Creme brulee latte

Dit recept is geïnspireerd op de vol- en zachtheid van crème brûlée, waarbij de fruitachtige tonen van de Volluto goed naar voren komen.
Print
Categorie: Warme dranken
Voorbereidingstijd: 10 minuten
porties: 1
Auteur: Nespresso

ingrediënten

  • 1 cup Volluto espresso 40 ml
  • 10 ml crème brûlée siroop
  • 150 ml melk
  • 1 tl bruine basterdsuiker

Benodigheden

Bereidingswijze

  • Schenk de melk en de crème brûlée siroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Schenk het melkschuim in het receptenglas en laat het glas gedurende een minuutje staan zodat er mooie lagen ontstaan.
  • Zet een kannetje onder uw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml) in het kannetje.
  • Creëer een drie-lagen-effect door de espresso voorzichtig langs de binnenkant van het receptenglas in het glas te schenken.
  • Bestrooi het melkschuim met de bruine suiker en serveer direct.