Crépes délices (heerlijke flensjes)

      Reacties uitgeschakeld voor Crépes délices (heerlijke flensjes)

 

Crépes délices (heerlijke flensjes)

Recept categorie Gerecht met fruit, Pannekoeken
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 8 dunne flensjes
  • ½ borrelglas frambozenlikeur
  • 1 blikje frambozen op siroop
  • 30 gram poedersuiker
  • 1 dl slagroom
  • 70 gram kleine macarons

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verkruimel de macarons, maar maak er geen poeder van.

  2. Giet de frambozen af, bewaar het het vocht.

  3. Klop de slagroom stijf met de suiker.

  4. Meng slagroom, macaronkruimels en frambozen door elkaar.

  5. Laat dit mengsel in de koelkast tot de flensjes klaar zijn.

  6. Bak de flensjes.

  7. Breng wat mengsel aan op de flensjes.

  8. Rol ze op.

  9. Meng een deel van het bewaarde vocht met de likeur en verwarm dit en schenk over de flensjes.

  10. Serveer direct.