Crêpes farcis aux crevettes

      Reacties uitgeschakeld voor Crêpes farcis aux crevettes

 

Crêpes farcis aux crevettes (flensjes gevuld met garnalen)

Recept printen
Recept categorie: met groenten/ Zeevruchten
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 4 hartige flensjes
  • 1 borrelglas gele chartreuse
  • 150 gram garnalen
  • 200 gram prei
  • kerrie
  • boter

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwarm de flensjes.
  • Was de prei en snij in hele dunne reepjes.
  • Smelt wat boter in een pan en laat de prei er 4 minuten in smoren.
  • Verwarm tegelijkertijd de garnalen in wat boter.
  • Strooi wat kerrie over de prei en vermeng de prei met de garnalen.
  • Vul de flensjes met het mengsel.
  • Rol ze op.
  • Leg de flensjes in een flambeerpan.
  • Flambeer ze met de chartreuse.
  • Serveer op voorverwarmde borden.