Crêpes farcis aux crevettes

      Reacties uitgeschakeld voor Crêpes farcis aux crevettes

 

Crêpes farcis aux crevettes (flensjes gevuld met garnalen)

Recept categorie Gerecht met groenten, Zeevruchten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 4 hartige flensjes
  • 1 borrelglas gele chartreuse
  • 150 gram verse garnalen
  • 200 gram prei
  • kerrie
  • boter

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de flensjes.

  2. Was de prei en snij in hele dunne reepjes.

  3. Smelt wat boter in een pan en laat de prei er 4 minuten in smoren.

  4. Verwarm tegelijkertijd de garnalen in wat boter.

  5. Strooi wat kerrie over de prei en vermeng de prei met de garnalen.

  6. Vul de flensjes met het mengsel.

  7. Rol ze op.

  8. Leg de flensjes in een flambeerpan.

  9. Flambeer ze met de chartreuse.

  10. Serveer op voorverwarmde borden.