Croissanttoast met madagascar eend

      Reacties uitgeschakeld voor Croissanttoast met madagascar eend

 

Croissanttoast met madagascar eend

Recept printen
Recept categorie: Broodjes/ Brunch/ Lunch/ met gevogelte/ Voorgerecht
Porties: 8
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 2 croissant(s)
  • 1 doosje rucolacress
  • 2 eetlepels cognac (of vieux)
  • 1 theelepel honing
  • 2 eetlepels crême fraiche
  • ½ eetlepel tomatenpuree
  • 1 eetlepel peper
  • 125 gram eendenborst (gerookt en in plakjes)

Hoe maak ik het klaar:

  • Croissants elk in vier schuine plakken snijden.
  • Rucolacress van bedje knippen.
  • In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken.
  • Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren.
  • Op smaak brengen met zout.
  • Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren.
  • Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen.
  • Pepersaus erop scheppen.

Tips / Opmerking

Direct serveren.