Croissanttoast met madagascar eend

      Reacties uitgeschakeld voor Croissanttoast met madagascar eend

 

Croissanttoast met madagascar eend

Recept categorie Broodjes, Brunch, Gerecht met gevogelte, Lunch, Voorgerecht
Porties 8

Wat gaat er in?

  • 2 croissants
  • 1 doosje rucolacress
  • 2 eetlepels cognac of vieux
  • 1 theelepel vloeibare honing
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 0.5 eetlepel tomatenpuree
  • 1 eetlepel groene peperkorrels
  • 125 gram gerookte eendenborstplakjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Croissants elk in vier schuine plakken snijden.
  2. Rucolacress van bedje knippen.
  3. In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken.
  4. Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren.
  5. Op smaak brengen met zout.
  6. Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren.
  7. Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen.
  8. Pepersaus erop scheppen.

Tips / Opmerkingen

Direct serveren.