Crostini met spinazie en pesto

      Reacties uitgeschakeld voor Crostini met spinazie en pesto

 

Crostini met spinazie en pesto

Recept categorie Brood
Keuken: Italiaanse keuken
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 rode ui
  • 4 zongedroogde tomaten in olie
  • 8 sneetjes wit-casinobrood
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 200 gram panklare spinazie (zak à 300 gram)
  • 3 eetlepels pesto alla genovese (potja à 190 gram)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Ui pellen en snipperen. 

  2. Tomaten in dunne reepjes snijden. 

  3. Brood zonder korsten in broodrooster of in een droge koekenpan roosteren. 

  4. Elke snee 2 maal diagonaal doorsnijden, zodat kleine driehoekjes ontstaan. 

  5. In wok of braadpan ui in olie fruiten. 

  6. Spinazie erbij doen en roerbakken tot spinazie geslonken is. 

  7. Tomatenreepjes er doorscheppen en met zout en peper op smaak brengen. 

  8. Brood besmeren met pesto en spinaziemengsel erover verdelen.