Crostini met vistapenade

      Reacties uitgeschakeld voor Crostini met vistapenade

 

Crostini met vistapenade

Recept printen
Recept categorie: Broodjes/ Hapjes/ Koude Hapjes/ met vis
Porties: 13
Calorieën: 70kcal
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 0.5 sjalotjes
  • 1 teentjes knoflook
  • 2.5 5 g Provençaalse kruiden (verse )
  • 0.5 potje olijven
  • 185 gr tonijn in olie (blikje)
  • 48 fr ansjovis (blikje )
  • 0.5 blikje tomatenpuree
  • 1.5 eetlepels olijfolie
  • cayennepeper
  • 1 stokbrood

Hoe maak ik het klaar:

  • Sjalotje en knoflook pellen en in keukenmachine fijnhakken.
  • Kruiden van takjes nemen.
  • Olijven en kruiden toevoegen aan sjalotmengsel en kort mengen.
  • Tonijn en ansjovis laten uitlekken en aan mengsel toevoegen en met tomatenpuree en olijfolie tot glad mengsel draaien.
  • Op smaak brengen met cayennepeper.
  • stokbrood in 32 plakjes snijden.
  • Tapenade met baguetteplakjes serveren.

Tips / Opmerking

Dit mengsel is ook lekker op plakjes komkommer, in witlofblaadjes of selderijstengels.

Voedingswaarden

Voedingsfeiten
Crostini met vistapenade
Hoeveelheid per portie
Calorieën 70
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.