Crostini met vistapenade

      Reacties uitgeschakeld voor Crostini met vistapenade

 

Crostini met vistapenade


Recept categorie Broodjes, Gerecht met vis, Hapjes, Koude Hapjes
Porties 13
Calorieën 70 kcal

Wat gaat er in?

  • 0.5 sjalotje
  • 1 teentjes knoflook
  • 2.5 5 g verse Provençaalse kruiden
  • 0.5 potje groene olijven met knoflook
  • 0.5 blikje tonijn in olie 185 g
  • 0.5 blikje ansjovisfilets 48 g
  • 0.5 blikje tomatenpuree
  • 1.5 eetlepels olijfolie
  • cayennepeper
  • 1 baguettes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Sjalotje en knoflook pellen en in keukenmachine fijnhakken.
  2. Kruiden van takjes nemen.
  3. Olijven en kruiden toevoegen aan sjalotmengsel en kort mengen.
  4. Tonijn en ansjovis laten uitlekken en aan mengsel toevoegen en met tomatenpuree en olijfolie tot glad mengsel draaien.
  5. Op smaak brengen met cayennepeper.
  6. Baguettes in 32 plakjes snijden.
  7. Tapenade met baguetteplakjes serveren.

Tips / Opmerkingen

Dit mengsel is ook lekker op plakjes komkommer, in witlofblaadjes of selderijstengels.

Voedingsfeiten
Crostini met vistapenade
Hoeveelheid per portie
Calorieën 70
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.