Crostini met tomaat en garnalen

      Geen reacties op Crostini met tomaat en garnalen

 

Print

Crostini met tomaat en garnalen

Categorie Brood, Gerecht met vis
Keuken Italiaanse keuken
Voorbereidingstijd 25 minuten
porties 4
Calorieën 80kcal
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 stokbrood voorgebakken
  • 2 trostomaten
  • 150 g roze garnalen
  • 1 eetlepel basilicum fijngehakte
  • hot peppersauce
  • 1 teen knoflook
  • 3-4 eetlepels olijfolie extra vièrge
  • vierkleuren peper versgemalen

Hoe maak ik het klaar:

  • Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep in een kom de tomaatblokjes met de garnalen en basilicum door elkaar. Voeg naar smaak zout en enkele druppels hot peppersauce toe. Laat dit mengsel minstens een kwartier staan. Snijd het stokbrood in dunne plakjes en rooster ze op een voorverwarmde grillplaat of op een bakplaat onder een voorverwarmde grill in enkele minuten goudbruin. Wrijf de sneetjes direct van de grill in met een doorgesneden teen knoflook en sprenkel er olijfolie over. Verdeel het tomaten-garnalenmengsel over de crostini en maal er royaal peper boven. Serveer de crostini op een schaal

Nutrition

Calorieën: 80kcal