Dadar ajam ati

      Reacties uitgeschakeld voor Dadar ajam ati

Dadar ajam ati

Recept categorie Gerecht met Kip
Keuken: Indische keuken
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 250 gr kippenlevertjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels bloem
  • 6 eieren
  • 2 eetlepels water
  • olie

Kruiden:

  • 1/3 theelepel laos
  • 1/3 theelepel kerrie Djawa
  • 2 eetlepels citroensap
  • zout
  • peper

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snijd de kippenlevertjes fijn en bak ze half gaar.
  2. Snijd de ui klein, pers de knoflook en voeg ze samen met de kruiden aan de levertjes toe.

  3. Voeg de bloem toe om het te binden.
  4. Klop de eieren met het water en zout los.
  5. Bak de omelet lichtbruin en gaar, schep er het levermengsel op en vouw de omelet dubbel.