Dadar ajam ati

      Reacties uitgeschakeld voor Dadar ajam ati

Dadar ajam ati

Recept printen
Recept categorie: met kip
Land van herkomst: Indonesië
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 250 gr kip
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels bloem
  • 6 ei
  • 2 eetlepels water
  • olie

Kruiden:

  • 1/3 theelepel laos
  • 1/3 theelepel kerrie Djawa
  • 2 eetlepels citroensap
  • zout
  • peper

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de kippenlevertjes fijn en bak ze half gaar.
  • Snijd de ui klein, pers de knoflook en voeg ze samen met de kruiden aan de levertjes toe.
  • Voeg de bloem toe om het te binden.
  • Klop de eieren met het water en zout los.
  • Bak de omelet lichtbruin en gaar, schep er het levermengsel op en vouw de omelet dubbel.