De Japanse Keuken

De Japanse Keuken

De Japanse keuken uit zich vooral in de wijze waarop gerechten geserveerd worden. Een kok in een restaurant, maar ook iemand thuis, zal van elke maaltijd een kunstwerk proberen te maken. Zo kan men bijv. de seizoenen in de gerechten op het bord uitgebeeld zien, waarbij het dan ook zaak is om de juiste seizoensgerechten te gebruiken.
Heeft u zelf een lekker Japans recept deel het dan met ons.


Chikuzen-ni
Dobin Mushi soep
Groentetempura met sojasaus
Gyoza
Gyoza
Ingelegde gember
Japanse biefstuk met wokgroente
Japanse kipspiesjes met paksoi
Japanse knoflooksoep
Japanse lunchsoep
Japanse misobouillonfondue met noedels
Japanse noedelsalade met teriyaki quorn en lente-ui
Japanse rosbief met wasabimarinade
Japanse soep met eidraadjes en peultjes
Kalkoen teriyaki
Kip Teriyaki
Miesalade met wasabidressing en tilapia
Okonomayaki met gamba’s
Okonomayaki met gamba’s
Tsukune
1