De Marokkaanse keuken

De Marokkaanse keuken

De Marokkaanse keuken is sterk beïnvloed door de kooktradities van de Berbers, de Moren, de Arabieren, en Andalusië. Couscous is het basisvoedsel en veel maaltijden bestaan uit een tajineschotel.
Heeft u zelf een lekker Marokaans recept deel het dan met ons.


Aardappelschotel met gehakt
Arnab Moehammar
Aubergine schotel
Baklava
Banaan Milkshake
Begrir
Bladerdeeghapjes
Couscous met eieren uit de oven
Couscous met kip, rozijnen en amandelen
Fillodeegdriehoekjes met feta
Gemarineerde vis met Marokkaanse kruiden
Harira
Harira
Kefta
Marokkaans fruitdessert
Marokkaans lamsvlees met abrikozen
Marokkaanse kikkererwtenschotel met lamsvlees
Marokkaanse lamschotel
Marokkaanse lamschotel
Marokkaanse lamsstoofpot
Marokkaanse rijsttaart
Marokkaanse salade van gekookte aubergine
Marokkaanse sinaasappelsalade
Marokkaanse spinaziestamppot
Merguez
Pompoensoep met harissa
Sellou
Tajine
Tajine
Tajine
Tajine van rund- of lamsvlees met bloemkool
Visrolletjes met zoete amandelvulling
Zoete couscoussalade uit Marokko
1