De Turkse keuken

De Turkse keuken

De Turkse keuken (TurksTürk mutfağı) is een internationaal gewaardeerde keuken met een lange traditie. De variatie van het eten in Anatolië komt voort uit de talloze invasies van vreemde volkeren, die een spoor van kookstijlen hebben achtergelaten in het gebied.
Heeft u zelf een lekker Turks recept deel het dan met ons.


Ajvar
Anatolische soep
Ayva receli
Baklava
Balek corbasi
Balek çorbasi
Balik Koftesi
Barbunya
Börek
Börek
Cevapcici
Deseleyer corbasi
Dügün çorbasi
Engelenhaar pasta met geitenkaas en honing
Engelenhaar pasta met geitenkaas en honing
Firinda Mezit
Gehaktrolletjes (warm)
Gehaktspiesen met Turkse yoghurtsaus
Gekruide kipfilet met muntsaus
Gerkez tavugu
Gevulde paprika's (koud)
Havuçlu pilav
Ispanakka fourmasi yoghurtlu
Izgara köfte I
Izgara kofte II
Kaasdriehoekjes
Kacamak
Kadin budu köftesi
Kagitta Balik Bugulamas
Kalfskebab met yoghurtdip
Kebab
Keskek
Kippensoep met yoghurt
Köfte
Koyün et süyü
Koyün et süyü
Kuzu Kapama
Kuzu Pirzolasi
Lahmacun
Lamsgehaktspitjes met yoghurtsaus
Lamspilav I
Lamspilav II
Lamsvleespakketjes met okra
Lamsvleesschotel
Levrek Firin
Meloen met Turks fruit
Midye Pilakisi
Midye pilavi
Patlican Kebabi
Pilav met kippenlevers
Salade Ankara
Shish-kebab III
Sis köfte I
Sis köfte II
Sis-kebab II
Sjisj kebab I
Turks gemarineerde kipspiesjes met meergranenpilav
Turkse bortsj
Turkse brood-honingkoek met Kaymak
Turkse bruine bonensalade
Turkse bruine bonensalade
Turkse kalkoen
Turkse kip met bulgur en tomaat
Turkse koffie
Turkse köfte
Turkse lamssoep
Turkse pilav van bulghur
Turkse rode linzensoep
Turkse spliterwtensoep
Turkse vissoep
Uskumri papis janisi
Uskumru Dolmasi 2
Uskumru papaz yahnisi
Usrumru dolmasi
Yala corbasi
Yaprak Sarma
Yogurtlu kebab
Yogurtlu kebab
1