Droste pastillemacaron met vruchtencrème

      Reacties uitgeschakeld voor Droste pastillemacaron met vruchtencrème

 

Droste pastillemacaron met vruchtencrème

Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. Ze komen oorspronkelijk uit Frankrijk. Ze zijn gemaakt van eieren, poedersuiker, kristalsuiker, amandelpoeder of gemalen amandelen, en kleurstoffen. Om ze perfect te krijgen is vaak een heel gedoe. De Droste pastilles zijn een erg goed alternatief om als macaron te gebruiken.
Recept categorie Chocolade, Koek
Auteur Droste Chocolade

Wat gaat er in?

Voor de botercrème:

  • 75 gr roomboter op kamertemperatuur
  • 140 gr poedersuiker
  • 1 eetlepel vruchtencoulis
  • snufje zout

Hoe maak ik het klaar?

  1. Doe de boter en de helft van de poedersuiker in een mengkom en klop luchtig. Klop er vervolgens de resterende poedersuiker, de vruchtencoulis en een snufje zout door.
  2. Doe de botercrème in een spuitzak, spuit royale toefjes botercrème op de helft van de Droste pastille en dek af met een tweede pastille.