Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

      Geen reacties op Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

 

Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

Recept categorie Brood, Broodjes, Brunch, Gerecht met fruit, Lunch, Ontbijt
Keuken: Duitse keuken
Bereidingstijd 5 minuten
Porties 1
Calorieën 369 kcal
Auteur brood.net

Wat gaat er in?

  • 2 sneetjes Duits zuurdesem roggebrood
  • 25 gverse roomkaas met mierikswortel
  • 3 plakjes casselerrib
  • 0.5 appel in schijfjes
  • 15 g rucola

Hoe maak ik het klaar?

  1. Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas.
  2. Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg deze op één sneetje roggebrood.
  3. Leg hierop de schijfjes appel en de rucola.
  4. Leg het andere sneetje met de besmeerde kant naar beneden erop.
  5. Leg de sandwich op een bordje.

Tips / Opmerkingen

Neem 25 g verse roomkaas naturel en roer daar 1 theelepel geraspte mierikswortel uit een potje of 1-2 theelepels mosterd door

Voedingsfeiten
Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib
Hoeveelheid per portie
Calorieën 369 Calorieën van vet 99
% Dagelijkse waarde*
Totaal vet 11g 17%
Verzadigd vet 6.5g 33%
Totaal koolhydraten 51g 17%
Voedingsvezels 9g 36%
Eiwit 17g 34%
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.