Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

      Geen reacties op Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

 

Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

Recept printen
Recept categorie: Brood/ Broodjes/ Brunch/ Lunch/ met fruit/ Ontbijt
Land van herkomst: Duitsland
Kooktijd: 5 minuten
Porties: 1
Calorieën: 369kcal
Van wie is dit recept: brood.net

Wat gaat er in:

  • 2 sneetjes Duits zuurdesem roggebrood
  • 25 gverse roomkaas
  • 3 plakjes casselerrib
  • 0.5 appels (in schijfjes)
  • 15 g rucola

Hoe maak ik het klaar:

  • Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas.
  • Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg deze op één sneetje roggebrood.
  • Leg hierop de schijfjes appel en de rucola.
  • Leg het andere sneetje met de besmeerde kant naar beneden erop.
  • Leg de sandwich op een bordje.

Tips / Opmerking

Neem 25 g verse roomkaas naturel en roer daar 1 theelepel geraspte mierikswortel uit een potje of 1-2 theelepels mosterd door

Voedingswaarden

Voedingsfeiten
Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib
Hoeveelheid per portie
Calorieën 369 Calorieën van vet 99
% Dagelijkse waarde*
Vet 11g17%
Verzadigd vet 6.5g41%
koolhydraten 51g17%
Vezels 9g38%
Eiwit 17g34%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.