Eenpansgerecht met tonijn

      Reacties uitgeschakeld voor Eenpansgerecht met tonijn

Eenpansgerecht met tonijn

Recept printen
Recept categorie: met vis
Porties: 2 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • ½ ui
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ paprika
  • 1 tomaat
  • 350 gram aardappel
  • 1 eetlepel olie
  • zout
  • peper
  • 80 ml Spaanse witte wijn
  • 250 gram tonijn
  • 70 gram oud witbrood

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de ui en de knoflook fijn.
  • Snijd de paprika en de tomaat in blokjes.
  • Snijd de aardappelen in schijfjes van 1 cm dik.
  • Verwarm de olie en fruit de ui en de knoflook daarin glazig.
  • Voeg de paprika,tomaat en de aardappels toe, strooi er wat zout en peper over. 
  • Schenk de witte wijn en 80 ml water erbij, en kook dit ca 20 minuten.
  • Snijd de tonijn in kleine stukjes en voeg die na 10 minuten toe aan de groenten.
  • Snijd het witte brood in blokjes, doe die in de pan en het geheel nog 2 minuten zachtjes koken
  • Serveer in de pan met een glas witte wijn.