Eiersalade uit Tripoli

      Reacties uitgeschakeld voor Eiersalade uit Tripoli

 

Eiersalade uit Tripoli

Recept printen
Recept categorie: Lunch/ met ei/ Salades/ Voorgerecht
Land van herkomst: Libanon
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 schoongemaakte en in reepjes gescheurde krop sla
  • 50 gr rozijnen
  • 2 eetlepels peterselie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 4 tomaat
  • 4 ei
  • 1/2 theelepel komijnzaadjes
  • 1/4 dl mayonaise
  • enkele olijven

Hoe maak ik het klaar:

  • Doe de reepjes sla met de rozijnen, de fijngehakte peterselie en het paprikapoeder in
  • een slakom en schep alles goed door elkaar.
  • Leg de plakjes tomaat en de partjes ei op het slamengsel en bestrooi alles met de
  • komijnzaadjes.
  • Schenk de mayonaise over de salade en garneer het geheel met wat zwarte olijven.

Tips / Opmerking

Geef deze salade als voorgerecht of met brood als lunchgerecht.