Empanadas met gestoofd rundvlees

      Geen reacties op Empanadas met gestoofd rundvlees

 

Empanadas met gestoofd rundvlees

Empanadas met gestoofd rundvlees

Recept printen Pin
Recept categorie: Bijgerecht/ met vlees/ Warme hapjes
Land van herkomst: Argentinië
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Miele.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Bak het stoofvlees en de uien aan, voeg de kruiden toe en blus af met de fond.
  • Stoof het vlees een uur in de stoomoven op 120 °C.
  • Laat het stoofvlees koud worden in de koelkast.
  • Roer het stoofvlees met een vork los.
  • Verwarm de oven voor op Intensief Bakken op 200 °C.
  • Rol het bladerdeeg uit en steek deze uit met de grootste steker. Bestrijk de randen van het bladerdeeg voor de helft met water.
  • Schep de vulling net iets uit het midden. Vouw ze dicht, laat de lucht ontsnappen en druk met een vork de randen aan.
  • Leg ze op de bakplaat en bestrijk de empanadas met het losgeklopte ei.
  • Schuif de bakplaat in de oven op het 1e niveau en bak ze gaar in 20-25 minuten.