Flammkuchen met aardappel en rode ui

      Geen reacties op Flammkuchen met aardappel en rode ui

 

Flammkuchen met aardappel en rode ui

Recept categorie Gerecht met groenten, Hartige taart, Pizza
Keuken: Duitse keuken
Extra info Vegetarisch
Porties 4
Auteur Tantefanny.nl

Hoe maak ik het klaar?

  1. Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  2. Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
  3. Zure room tot aan de rand van het deeg bestrijken.
  4. Met aardappel en rode ui gelijkmatig beleggen en met peper en zout bestrooien.
  5. Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.
  6. Voor het serveren met marjolein garneren.

Tips / Opmerkingen

de rode ui kan ook vervangen worden door prei en lente-uitjes.