Flammkuchen met geitenkaas hazelnoten en honing

      Geen reacties op Flammkuchen met geitenkaas hazelnoten en honing

 

Flammkuchen met geitenkaas hazelnoten en honing

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met kaas, Hartige taart
Keuken: Duitse keuken
Porties 4
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  2. Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
  3. Crème fraîche tot aan de rand van het deeg bestrijken.
  4. Met ui en kaas gelijkmatig beleggen en met de noten bestrooien.
  5. Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.
  6. Voor het serveren met honing bedruipen.

Tips / Opmerkingen

er kunnen ook andere kaassoorten en noten worden gebruikt.