Flammkuchen met kersen en marsepein

      Geen reacties op Flammkuchen met kersen en marsepein

 

Flammkuchen met kersen en marsepein

Recept printen
Recept categorie: Hartige taart/ met groenten/ Pizza
Land van herkomst: Duitsland
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 4
Van wie is dit recept: Tantefanny.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  • Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
  • De crème fraîche met de limoenschil en de poedersuiker mengen en tot aan de rand van het deeg bestrijken.
  • Met kersen en walnoten gelijkmatig beleggen en met de marsepein bestrooien.
  • Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.