Flammkuchen met kersen en marsepein

      Geen reacties op Flammkuchen met kersen en marsepein

 

Flammkuchen met kersen en marsepein

Recept categorie Gerecht met groenten, Hartige taart, Pizza
Keuken: Duitse keuken
Extra info Vegetarisch
Porties 4
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  2. Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
  3. De crème fraîche met de limoenschil en de poedersuiker mengen en tot aan de rand van het deeg bestrijken.
  4. Met kersen en walnoten gelijkmatig beleggen en met de marsepein bestrooien.
  5. Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.