Flammkuchen met oreokoekjes en karamel

      Geen reacties op Flammkuchen met oreokoekjes en karamel

 

Flammkuchen met oreokoekjes en karamel

Recept categorie Taart
Keuken: Duitse keuken
Porties 6
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  2. Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
  3. Meng de kwark, zure room, vanillesuiker en poedersuiker tot een crème en smeer het deeg tot aan de rand hiermee in. Bestrooi met de Oreokoekjes.
  4. Onderin de oven in 15 min. knapperig bakken
  5. Voor het serveren met karamelsaus bedruipen.

Tips / Opmerkingen

de karamelsaus kunt u makkelijk zelf maken. Verwarm 3 el melk met 100 g zachte karamel. Roer dit door tot de karamel is gesmolten. Laat afkoelen voor het bedruipen van de Flammkuchen.