Focaccia met kruiden en Feta

      Geen reacties op Focaccia met kruiden en Feta

 

Focaccia met kruiden en Feta

Focaccia met kruiden en Feta

Print Pin
Categorie: Brood, Warme hapjes
Keyword: Vegetarisch
porties: 4
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200° C boven-/onderwarmte en haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.
  • Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat en vouw het in het midden om twee lagen deeg te maken. Druk met je vingers enkele inkepingen in het deeg en beleg de focaccia met alle ingrediënten.
  • Bak de focaccia onderin de oven gedurende 20 - 25 min. goudbruin. Snijd na het bakken focaccia met een mes in grote hoeken.

Tips / Opmerkingen

Je kunt de focaccia bestrooien met kruiden van het seizoen, zoals rozemarijn, oregano of een kruidenmengsel