Focaccia

      Geen reacties op Focaccia

 

Focaccia

Recept categorie Brood
Keuken: Italiaanse keuken
Extra info Lactosevrij, Vegetarisch
Porties 4
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. ven op 190⁰ C. voorverwarmen (hetelucht). Het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  2. Het deeg in de breedte in zes stukken snijden.
  3. De ene helft van het deeg beleggen met in stukjes gesneden olijf. De andere helft daarover dubbelklappen. Vingers in de bloem dopen en het deeg aandrukken.
  4. Met bloem bestuiven en olijfolie erover druppelen.
  5. Beleggen met in stukjes gesneden olijf en garneren met de rozemarijn.
  6. Op een met bakpapier bekleed bakblik leggen en ca. 10-12 min. afbakken.

Tips / Opmerkingen

Voor het bakken bestrooien met de kruiden. U kunt het ook vullen met gedroogde tomaten of pesto. Dit recept is ideaal voor feestjes!