Focaccia

      Geen reacties op Focaccia

 

Focaccia

Focaccia

Print Pin
Categorie: Brood
Keuken: Italiaanse keuken
Keyword: Lactosevrij, Vegetarisch
porties: 4
Auteur: Tantefanny.nl

ingrediënten

Bereidingswijze

  • ven op 190⁰ C. voorverwarmen (hetelucht). Het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  • Het deeg in de breedte in zes stukken snijden.
  • De ene helft van het deeg beleggen met in stukjes gesneden olijf. De andere helft daarover dubbelklappen. Vingers in de bloem dopen en het deeg aandrukken.
  • Met bloem bestuiven en olijfolie erover druppelen.
  • Beleggen met in stukjes gesneden olijf en garneren met de rozemarijn.
  • Op een met bakpapier bekleed bakblik leggen en ca. 10-12 min. afbakken.

Tips / Opmerkingen

Voor het bakken bestrooien met de kruiden. U kunt het ook vullen met gedroogde tomaten of pesto. Dit recept is ideaal voor feestjes!