Frittata met geitenkaas en paprika

      Reacties uitgeschakeld voor Frittata met geitenkaas en paprika

Frittata met geitenkaas en paprika

Recept categorie Gerecht met kaas, Hartige taart
Keuken: Italiaanse keuken
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1 grote ui
  • 1 grote rode paprika
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 eetlepel Italiaanse kruiden
  • zout versgemalen zwarte peper
  • 75 gr zachte geitenkaas of feta
  • 4 eieren

Hoe maak ik het klaar?

  1. Pel de ui en snijd hem in ringen.
  2. Maak de paprika schoon en snijd deze in reepjes.
  3. Pers het teentje knoflook erboven uit.
  4. Smoor de ui en de paprika in ± 5 minuten zachtjes gaar.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verkruimel de geitenkaas.
  7. Klop de eieren los met zout en peper.
  8. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erin, verdeel het paprikamengsel erover en strooi de kaas erover.

  9. Bak de omelet op zacht vuur tot de bovenkant gestold en de onderkant goudbruin is.