Frittata met geitenkaas en paprika

      Reacties uitgeschakeld voor Frittata met geitenkaas en paprika
Print

Frittata met geitenkaas en paprika

Categorie Gerecht met kaas, Hartige taart
Keuken Italiaanse keuken
porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 grote ui
  • 1 grote rode paprika
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 eetlepel Italiaanse kruiden
  • zout versgemalen zwarte peper
  • 75 gr zachte geitenkaas of feta
  • 4 eieren

Hoe maak ik het klaar:

  • Pel de ui en snijd hem in ringen.
  • Maak de paprika schoon en snijd deze in reepjes.
  • Pers het teentje knoflook erboven uit.
  • Smoor de ui en de paprika in ± 5 minuten zachtjes gaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Verkruimel de geitenkaas.
  • Klop de eieren los met zout en peper.
  • Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erin, verdeel het paprikamengsel erover en strooi de kaas erover.
  • Bak de omelet op zacht vuur tot de bovenkant gestold en de onderkant goudbruin is.