Fruitfilet met schorseneren a la crème

      Reacties uitgeschakeld voor Fruitfilet met schorseneren a la crème

 

Fruitfilet met schorseneren a la crème

Recept categorie Bijgerecht, Gerecht met groenten
Extra info Vegetarisch
Porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 500 g schorseneren in schuine stukjes
  • 1 pakje Alpro® soya Cuisine
  • 1 bosje verse bieslook fijngehakt
  • 1 sjalotje fijngesnipperd
  • 400 g verse spinazie
  • 4 Alpro® Soya Fruitfilets Appel
  • zout en peper
  • Alpro® soya Bakken & Braden

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de schorseneren 5 minuten in kokend water met een snufje zout en laat uitlekken.
  2. Doe de Alpro® Soya Cuisine in een pan met de gesnipperde bieslook, schorseneren en zout en peper.
  3. Laat zachtjes koken tot de schorseneren gaar zijn.
  4. Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een braadpan en voeg de sjalot toe.
  5. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® soya Fruitfilets in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
  7. Serveer de Alpro® soya Fruitfilets samen met de gebakken spinazie en de schorseneren à la crème.