Fusilli met gorgonzolasaus

      Reacties uitgeschakeld voor Fusilli met gorgonzolasaus

Fusilli met gorgonzolasaus

Recept categorie Pasta
Extra info Vegetarisch
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 300-400 gram fusili
  • zout
  • peper
  • ½ dl volle melk
  • 100-150 gram verkruimelde gorgonzola
  • 30 gram boter
  • 1 dl slagroom
  • nootmuskaat
  • 2-3 eetlepels fijngesneden peterselie
  • 4-6 eetlepels vers geraspte parmezaanse kaas

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de fusilli beetgaar.

  2. Verwarm de melk met de gorgonzola, boter en slagroom 4 - 6 minuten in een steelpan tot de gorgonola gesmolten is en de saus de goede dikte heeft.

  3. Breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en peterselie.

  4. Meng de saus door de uitgelekte pasta en strooi de parmezaanse kaas erover.