Fusilli met gorgonzolasaus

      Reacties uitgeschakeld voor Fusilli met gorgonzolasaus

Fusilli met gorgonzolasaus

Recept printen
Recept categorie: Pasta
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 300-400 gram fusili
  • zout
  • peper
  • ½ dl melk
  • 100-150 gram verkruimelde gorgonzola
  • 30 gram boter
  • 1 dl slagroom
  • nootmuskaat
  • 2-3 eetlepels peterselie
  • 4-6 eetlepels Parmezaan

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de fusilli beetgaar.
  • Verwarm de melk met de gorgonzola, boter en slagroom 4 - 6 minuten in een steelpan tot de gorgonola gesmolten is en de saus de goede dikte heeft.
  • Breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en peterselie.
  • Meng de saus door de uitgelekte pasta en strooi de parmezaanse kaas erover.