Gebakken asperges met bosuitjes en amandelen

      Reacties uitgeschakeld voor Gebakken asperges met bosuitjes en amandelen

 

Print

Gebakken asperges met bosuitjes en amandelen

Categorie Bijgerecht, Gerecht met groenten
Keyword Vegetarisch
porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 6 asperges
  • 6 bosuitjes
  • 25 gr boter
  • 2 eetlepels slaolie
  • 25 gr geschaafde amandelen
  • zout peper

Hoe maak ik het klaar:

  • Schil de asperges en snijd ze schuin in zeer dunne plakjes van ± cm.
  • Snijd de bosuitjes in stukjes van 3 cm.
  • Verhit de boter met de olie en bak de asperges hierin met de bosuitjes op hoog vuur omscheppend 4 minuten.
  • Voeg de geschaafde amandelen toe en bak ze mee tot ze goudbruin zijn.
  • Breng op smaak met zout en peper.