Gebakken krieltjes met cocktailtomaten

      Reacties uitgeschakeld voor Gebakken krieltjes met cocktailtomaten

Gebakken krieltjes met cocktailtomaten

Recept categorie Gerecht met groenten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Boen de krieltjes onder stromend water schoon en kook ze 12 minuten in ruim water. 

  2. Giet ze af, spoel ze onder koud stromend water en halveer ze. 

  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan en fruit de ui met de knoflook en de rode peper al omscheppend 2 minuten.

  4. Bak de aardappeltjes 10 minuten mee. 

  5. Schep de tomaatjes erdoor en warm ze kort mee. 

  6. Bestrooi met de oregano en peper en zout naar smaak. 

  7. Lekker bij biefstuk en een groene salade.

Wijnadvies: Wereldwijn Zuid-Afrika wit