Gebakken macaroni met gehakt

      Reacties uitgeschakeld voor Gebakken macaroni met gehakt
Print

Gebakken macaroni met gehakt

Categorie Gerecht met vlees, Pasta
Keuken Italiaanse keuken
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

Voor de vulling:

Hoe maak ik het klaar:

  • Roerbak voor de vulling de ui en het gehakt op zacht vuur in de boter lichtbruin.
  • Voeg de overige ingrediënten toe, behalve de eieren en laat het mengsel op matig vuur 15 minuten sudderen.
  • Laat het dan afkoelen en roer de eieren erdoor.
  • Kook de macaroni in ruim water met zout gaar en laat goed uitlekken.
  • Roer de boter erdoor en schep de helft in een beboterde ovenschaal.
  • Strooi er 1/3 van de kaas over en verdeel de saus hierop.
  • Bedek het met de rest van de macaroni.
  • Roer de rest van de kaas en de eieren door de béchamelsaus.
  • Giet de saus over de macaronischotel en bak het gerecht in een op 175°C voorverwarmde oven in ± 45 minuten goudbruin.
  • Laat de schotel 15 minuten staan en snijd het gerecht dan in vierkante stukken.