Gefrituurde geitenkaas met rode portsaus

      Reacties uitgeschakeld voor Gefrituurde geitenkaas met rode portsaus

Gefrituurde geitenkaas met rode portsaus

Recept categorie Gerecht met kaas, Nagerecht
Auteur Astrid Veltman

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snijd geitenkaas (bijvoorbeeld Chèvre) in stukken ter grootte van een grote

    knikker, haal die door geklopt eiwit en paneer ze met witte bloem.

  2. Haal ze opnieuw door het eiwit en paneer ze dan met paneermeel.

  3. Frituur de balletjes kort.

  4. Vermeng maïzena met een klein beetje water tot er geen klontjes meer

    zichtbaar zijn.

  5. Verwarm in een pannetje een flinke scheut port, voeg het maïzenamengsel

    toe en roer tot een saus ontstaat.

  6. Schep de saus op kleine bordjes en leg de gefrituurde balletjes erbij.

  7. Garneer met munt.