Gefrituurde geitenkaas met rode portsaus

      Reacties uitgeschakeld voor Gefrituurde geitenkaas met rode portsaus

Gefrituurde geitenkaas met rode portsaus

Recept printen
Recept categorie: met kaas/ Nagerecht
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd geitenkaas (bijvoorbeeld Chèvre) in stukken ter grootte van een grote
    knikker, haal die door geklopt eiwit en paneer ze met witte bloem.
  • Haal ze opnieuw door het eiwit en paneer ze dan met paneermeel.
  • Frituur de balletjes kort.
  • Vermeng maïzena met een klein beetje water tot er geen klontjes meer
    zichtbaar zijn.
  • Verwarm in een pannetje een flinke scheut port, voeg het maïzenamengsel
    toe en roer tot een saus ontstaat.
  • Schep de saus op kleine bordjes en leg de gefrituurde balletjes erbij.
  • Garneer met munt.