Geglaceerde worteltjes

      Reacties uitgeschakeld voor Geglaceerde worteltjes

 

Geglaceerde worteltjes

Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ met groenten
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 500 gr  bospeen
  • 50 gr  boter
  • 3 dl  vleesbouillon
  • 1/2 theelepel  gedroogde tijm
  • zout
  • peper
  • 1 eetlepel  peterselie

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de peentjes kort en laat ze op een vergiet goed uitlekken.
  • Leg ze in een ingevette ovenschaal en bedek ze met de bouillon en tijm. Strooi er wat zout en peper over.
  • Snijd de boter in dunne plakjes en verdeel deze over de ovenschotel.
  • Dek de schaal af en zet hem ± 30 minuten in een voorverwarmde oven (elektrisch 200°C, gasovenstand 5).
  • Garneer met peterselie.

Tips / Opmerking

Lekker bij vis, lamsvlees of kipgerechten.