Gegratineerde broodhartjes met geitenkaas

      Reacties uitgeschakeld voor Gegratineerde broodhartjes met geitenkaas

Gegratineerde broodhartjes met geitenkaas

Print
Categorie: Gerecht met kaas, Nagerecht
porties: 2
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 1 eetlepel rozijnen
  • 3/4 dl sinaasappelsap
  • 1 theelepel tijm
  • 2 sneetjes bruinbrood
  • 50 gr geitenkaas
  • versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

  • Breng de rozijnen met het sinaasappelsap en de tijm aan de kook en laat de rozijnen ± 3 minuten zachtjes koken tot het vocht is verdampt.
  • Rooster de sneetjes brood en steek uit elk sneetje met een (hartjes)uitsteekvormpje 2 figuurtjes.
  • Leg de broodhartjes naast elkaar op de bakplaat.
  • Verkruimel de geitenkaas en schep de rozijnen met aanhangend vocht erdoor.
  • Verdeel dit mengsel over de broodhartjes en maal er wat zwarte peper boven.
  • Verwarm de grill voor en schuif de bakplaat eronder.
  • Laat de kaas in ± 1/2 minuut smelten.
  • Leg op 2 bordjes elk 2 gegratineerde broodhartjes.