Gegratineerde peerwaaiers

      Reacties uitgeschakeld voor Gegratineerde peerwaaiers

 

Gegratineerde peerwaaiers

Recept printen
Recept categorie: met fruit/ met kaas/ Nagerecht
Porties: 2
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 2 kleine peren
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels Grand Marnier
  • 100 gr magor

Hoe maak ik het klaar:

  • Halveer de peren, schil ze en verwijder de klokhuizen.
  • Snijd de peren in de lengte in repen, maar laat ze aan de steelkant vastzitten.
  • Druk de peren op 2 borden uit tot waaiers.
  • Besprenkel ze met het citroensap en de Grand Marnier.
  • Snijd de magor in 4 plakken en leg op elke peerwaaier een plak magor.
  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • Schuif de peerwaaiers ± 15 cm onder de hete grill en laat de magor in ± 5 minuten smelten.