Gehakt met champignons en komkommer

      Reacties uitgeschakeld voor Gehakt met champignons en komkommer
Print

Gehakt met champignons en komkommer

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 komkommer
  • 1 bakje champignons
  • 3 tomaten
  • 1 sjalotje
  • 400 gr rundergehakt
  • 1 doosje Cup a soup champignons met croûtons
  • 1 ei
  • zout peper

Hoe maak ik het klaar:

  • Schil de komkommer, halveer hem overlangs, verwijder met een lepel de zaden en snijd de helften in stukken.
  • Veeg de champignons met keukenpapier schoon en snijd ze in plakjes.
  • Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
  • Pel het sjalotje en snipper het heel fijn.
  • Doe de ui, het gehakt, 2 zakjes soeppoeder, het ei en de kerrie in een kom en meng alles goed door elkaar.
  • Verhit de olie in een pan en bak het gehaktmengsel in ± 5 minuten rul.
  • Schep het gehakt uit de pan.
  • Bak in dezelfde pan de komkommer en de champignons ± 2 minuten.
  • Voeg de tomaten en 1 zakje soeppoeder toe en laat de groenten met het deksel schuin op de pan ± 10 minuten zachtjes stoven.
  • Voeg het gehaktmengsel toe en breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer er gebakken krieltjes bij.